Ajankohtaista

Kiikan Ritalan sukuseuran tapaaminen kesällä 2019

Sukutapaaminen järjestettiin Vesilahdella Laukon kartanossa helteisenä sunnuntaina 28.7.2019. Paikalla oli noin 40 henkilöä.

Aluksi nautittiin Arto Rastaan Laukko-ravintolassa herkullinen lounas. Sen jälkeen siirryttiin läheiseen näyttelyverstaaseen, jossa ensin kohotettiin juhlamalja. Sitten puheenjohtaja kertoi sukuseuran alkuvaiheista ja erityisesti Kerttu Ryömän panoksesta sukuseuran käynnistämiseksi. Sen jälkeen esiteltiin nykyinen hallitus ja sitten katsottiin videota sukuseuran perustamiskokouksesta vuonna 1985.

Näyttelyverstaalta siirryttiin Laukon oppaan johdolla puutarhan kautta tutustumaan Laukon Kartanon historiaan ja Jukka Rintalan ja Marita Liulian näyttelyihin. Lopuksi saimme vielä Laukko-passit, joilla pääsee halutessaan loppukesän konsertteihin.

Nykyinen hallitus hallitukseen tulojärjestyksessä oikealta rahastonhoitaja Annikki Kärki, sihteeri Sirpa Keinänen, varapuheenjohtaja Antti Ritala, jäsen Martti Leiponen, puheenjohtaja Mirja Palokankare ja jäsen Hanna Leuku.

Kuvasta puuttuvat Maisa Viljanen ja Sanna Talvia,

Osanottajat seuraavat tarkkaavaisina esittelyä ja videota perustavasta kokouksesta. Samalla vähän muisteltiin 40 vuoden takaisia vaiheita.

Laukon kartanon erinomainen opas kertoi sekä historiasta että nykypäivästä eloisasti.

Nykyinen kartanon päärakennus on tehty 1930-luvulla palaneen rakennuksen tilalle.

Laukon Kartanon edessä otettiin ryhmäkuva, jossa aivan kaikki eivät ole mukana.

Alla on vielä kuvan suvun ensimmäisestä tapaamisesta Kiikan seuraintalolla 29.7.1979.

Muuta ajankohtaista

Sukujutut -ohjelmaa käytetään suvun henkilötietojen säilyttämiseksi helposti hallittavassa muodossa. Henkilörekisterin pohjana on vuonna 2006 julkaistun Elina Raukon kirjassa Ritalan Helenan huonetta ja sukua, Kiikan Ritalan suvun sukuluettelo 2006. Tietoihin toivotaan täydennyksiä ja päivityksiä, koska vuoden 2006 jälkeisistä muutoksista (syntymät, kuolemat, perhetapahtumat) on saatu vain vähän tietoa. Jokaisella on oikeus saada omat tietonsa ja myös kieltää omien tietojensa näkyminen listauksissa. Täydennykset, korjaukset ja tietopyynnöt voi ilmoittaa joko hallituksen jäsenille tai mieluiten sähköpostilla ritalansukuseura@gmail.com.

Rekisteriseloste

Sukuseuran sähköpostiosoite on: ritalansukuseura@gmail.com

Sukuseura on nyt myös Facebookissa nimellä Kiikan Ritalan sukuseura ry.

Sukuun kuuluvat pääsevät mukaan pyytämällä, vaikka eivät olisi sukuseuran jäseniä.