Ajankohtaista

Kesän 2022 sukutapaaminen

Sukutapaamiseen 30.7.2022 Mouhijärven Herkkujuustolaan kokoontui 21 henkilöä.

Aluksi juustomestari Peter Dörig esitteli meille eloisasti tulemistaan Suomeen ja Herkkujuustolan alkuvaiheita. Nyt paikka toimii jo hienosti ja asiakkaita riittää.

Sitten nautimme herkullisen lounaan, joka oli valmistettu Herkkujuustolan omista ja läheisten yhteistyökumppanien tuotteista. Ruokailun jälkeen oli vielä mahdollisuus ostaa juustoja mukaan.

Ruokailun jälkeen siirryimme Sastamalan Vihattulaan Talvian perinnetalolle, jonka rakentamisvaiheita meille esiteltiin. Upea rakennus on tehty Oripäästä puretusta talosta, joka on siirretty hirsi hirreltä ja mahdollisimman paljon kierrätysmateriaaleja käyttäen nykyiselle paikalleen vuosien työn tuloksena. Vietimme iltapäivää jutellen hauskasti sukulaisten kesken ja nauttien maittavat kahvit. Takapihalla oli mahdollisuus pelata pingistä ja rantasaunalta katsella kauniita maisemia. Suurkiitokset Talvian Sannalle ja Samulille.


Mouhijärven Herkkujuustola


Puheenjohtaja Mirja Palokankare avasi tapahtuman


Juustomestari Peter Dörig


Juustoinen alkusalaatti


Gratinoitu broilerinfilee


Lähijugurttijäätelö

Talvian perinnetalo

Tuliaiskori isännille

Takapihan pingisottelu

Rantasaunan tunnelmaa


Muuta ajankohtaista

Sukujutut -ohjelmaa käytetään suvun henkilötietojen säilyttämiseksi helposti hallittavassa muodossa. Henkilörekisterin pohjana on vuonna 2006 julkaistun Elina Raukon kirjassa Ritalan Helenan huonetta ja sukua, Kiikan Ritalan suvun sukuluettelo 2006. Tietoihin toivotaan täydennyksiä ja päivityksiä, koska vuoden 2006 jälkeisistä muutoksista (syntymät, kuolemat, perhetapahtumat) on saatu vain vähän tietoa. Jokaisella on oikeus saada omat tietonsa ja myös kieltää omien tietojensa näkyminen listauksissa. Täydennykset, korjaukset ja tietopyynnöt voi ilmoittaa joko hallituksen jäsenille tai mieluiten sähköpostilla ritalansukuseura@gmail.com.

Rekisteriseloste

Sukuseuran sähköpostiosoite on: ritalansukuseura@gmail.com


Sukuseura on nyt myös Facebookissa nimellä Kiikan Ritalan sukuseura ry.

Sukuun kuuluvat pääsevät mukaan pyytämällä, vaikka eivät olisi sukuseuran jäseniä.

Alla kuva suvun ensimmäisestä tapaamisesta Kiikan seuraintalolla 29.7.1979.